PROIECTAM,LIVRAM SI MONTAM

Rafturi metalice

Picking

rafturi metalice picking

Rafturile metalice picking sunt folosite pentru picking-ul manual. Sunt doua tipuri de polite disponibile pentru acest sistem: polita galvanizata si pal. Sistemul de rafturi metalice este pretabil în general produselor manipulate manual si are o rezistenţă mare având capacitate de până la 1000 de kg.

Sunt prevazute cu poliţe din lemn sau metal si se pot utiliza pentru depozitarea cutiilor, pachetelor largi, produselor textile, diferitelor tipuri de recipiente. Sunt rafturi profesionale, adaptate special sectorului industrial şi comercial.

Una dintre principalele caracteristici ale rafturilor metalice picking este ca aceastea nu necesită utilaje de manipulare automate si, din acest punct de vedere, reprezintă o soluţie eficientă în depozitele mici şi mijlocii unde produsele se pot manipula manual.

Componenta rafturilor metalice picking

Aceste rafturi metalice au in componenta: montanti, traverse, panouri, rigidizari fata si spate sub forma de cruce care se asambleaza fara ajutorul suruburilor.

Gradul de incarcare al rafturilor metalice poate varia de la 70 la 450 kg (sarcina de masa uniform distribuita), in functie de numarul de panouri folosite pentru a realiza sistemul de polite.

Sistemul de rafturi picking usoare permite o flexibilitate constructiva ridicata, adaptabila tuturor cerintelor beneficiarului

Aveti nevoie de rafturi metalice picking?

Sunati la 0728 824 304 sau completati campurile din formularul de contact de mai jos si in cel mai scurt timp posibil un specialist va lua legatura cu dumneavoastra

Discuta acum
Va putem ajuta
Buna ziua!
Sunt specialist in rafturi metalice si amenajari magazine. Va pot ajuta cu ceva?