PROIECTAM,LIVRAM SI MONTAM

Rafturi

arhivare mobile

consult – SC SMART DEALS SERVICES SRL Rafturi arhivare

Consultanta

blueprint – SC SMART DEALS SERVICES SRL Rafturi arhivare

Proiectare

delivery – SC SMART DEALS SERVICES SRL Rafturi arhivare

Livrare

server – SC SMART DEALS SERVICES SRL Rafturi arhivare

Montaj

security – SC SMART DEALS SERVICES SRL Rafturi arhivare

Inspectie

rafturi arhiva mobile

Rafturile arhiva mobile sunt, asa cum le spune si numele, rafturi mobile, care se deplaseaza de-a lungul sinelor. Sistemele de actionare pentru modulele de rafturi pot fi manuale, ideale pentru spatiile mici, mecanice pentru rafturi arhivare capabile sa suporte greutati medii sau electrice pentru depozitele de arhivare care sunt utilizate intensiv si cu sarcini ridicate.

Cel mai important aspect al acestor rafturi este ca, prin eliminarea cailor de access se obtine dublarea capacitatii de arhivare

Rafturile metalice mobile pot fi vopsite in camp electrostatic sau galvanizate, in functie de cerintele si de nevoile dumneavoastra.

Totodata, oferim si solutii de customizare pentru depozitul de arhivare, in sensul in care putem dota rafturile metalice cu panouri laterale si superioare, usi glisante, separatoare, accesorii speciale pentru depozitarea hainelor, poliţe extensibile sau suporţi de etichete.

De ce sa apelezi la noi pentru solutii de arhivare?

Pentru ca oferim consultanta gratuita partenerilor nostri si pentru ca timpul tau este cel mai important. Cu solutia de depozitare personalizata prin rafturi arhivare castigi timp pretios. Mai mult decat atat, te vei bucura de o organizare coerenta a spatiului de arhivare, ceea ce iti va aduce o siguranta crescuta pentru clienti. De asemenea, angajatii vor gasi mult mai usor documentele, cutiile sau celelalte elemente depozitate. Productivitatea generala va creste si vei avea numai de castigat.

Avand peste 25 de ani experienta in solutii de arhivare personalizate, am contibuit la atingerea obiectivelor generale pentru toti partenerii nostri: librarii, farmacii, birouri, scoli sau companii din industria IT. Sistemele modulare de rafturi arhiva oferite de noi sunt construite din materiale rezistente si iar politele sunt reglabile pe inaltime. In acest fel, acoperim eficient suprafata de depozitare, atat pe lungime cat si pe inaltime.

Aveti nevoie de rafturi de arhivare mobile?

Sunati la 0728 824 304 sau completati campurile din formularul de contact de mai jos si in cel mai scurt timp posibil un specialist va lua legatura cu dumneavoastra

Avantajele sistemului de rafturi arhivare

Oferă capacitate maximă de stocare a documentelor în spaţiu minim.

Design-ul este atractiv şi funcţional, fără a pierde capacitatea şi robusteţea

Ideal pentru birouri, institutii, biblioteci şi şcoli.

Echipat cu accesorii interschimbabile si usor de asamblat

Gama larga de dimensiuni pentru toate tipurile de cerere

Se dubleaza spatiul de stocare prin eliminarea culoarelor dintre rafturi

Rafturi

arhiva fixe

Rafturi

arhiva mobile

Discuta acum
Va putem ajuta
Buna ziua!
Sunt specialist in rafturi metalice si amenajari magazine. Va pot ajuta cu ceva?