PROIECTAM,LIVRAM SI MONTAM

Rafturi

Magazin alimentar

consult – SC SMART DEALS SERVICES SRL Rafturi magazin alimentar

Consultanta

blueprint – SC SMART DEALS SERVICES SRL Rafturi magazin alimentar

Proiectare

delivery – SC SMART DEALS SERVICES SRL Rafturi magazin alimentar

Livrare

server – SC SMART DEALS SERVICES SRL Rafturi magazin alimentar

Montaj

security – SC SMART DEALS SERVICES SRL Rafturi magazin alimentar

Inspectie

rafturi magazin alimentar

Sistemul de rafturi pentru magazin, RafturiSmart are o structura metalica modulara, sunt realizate cu stil şi simplicitate, satisfac orice dorinţă de expunere a produselor alimentare cu ajutorul gamei de accesorii pe care le au.

Rafturile metalice pentru magazin sunt fabricate la cele mai inalte standarde, in felul acesta putem garanta garanta calitatea si durabilitatea acestora.

Rafturile metalice pentru magazin sunt fabricate la cele mai inalte standarde, in felul acesta putem garanta garanta calitatea si durabilitatea acestora.

Va oferim o gama variata de rafturi metalice pentru magazin alimentar, Fie ca vorbim de rafturi de perete si de mijloc, rafturi legume-fructe, rafturi din lemn, rafturi pt depozite (europaleti), mese pentru casa de marcat, sisteme de acces si ghidaj, cosuri plastic si carucioare supermarket dar si accesorii pt rafturi metalice. Toate produsele comercializate de noi sunt certificate conform normativelor Uniunii Europene de catre producator.

Aveti nevoie de rafturi magazin alimentar?

Sunati la 0728 824 304 sau completati campurile din formularul de contact de mai jos si in cel mai scurt timp posibil un specialist va lua legatura cu dumneavoastra

Rafturi magazin alimentar

rafturi metalice de perete

Rafturi

de perete

rafturi metalice de mijloc

Rafturi

de mijloc

rafturi legume fructe

Rafturi

legume si fructe

rafturi paine si produse de panificatie

Rafturi

paine

Factori care cresc vanzarile produselor dumneavoastra

Utilizarea spațiului

Operatiunile din unitatea dumneavoastra se desfasoare in functie de modul de amplasare a rafturilor. Acesta este motivul pentru care acest aspect este unul de maxima importanta, deoarece poate asigura o întrerupere minimă și poate oferi un potențial maxim de afișare a produselor.

Vizibilitate

Posibilitatea de a vedea și de a lua diferite tipuri de produse este o necesitate în toate magazinele sau punctele de vanzare, motiv pentru care vizibilitatea este de asemenea un factor important, atunci când alegeți rafturile potrivite pentru spațiul dvs. Cu cât expunerea este mai mare, cu atat vanzarile sunt mai bune

Accesibilitate

Accesul ușor la inventarul produselor dumneavoastra este esențial, deoarece poate determina eficiența intregului proces de vanzare în sine, astfel încât asigurarea unui sistem de depozitare neînghesuit și bine organizat este esențială. Nu numai că va fi mai bine pentru angajatii dumneavoastra dar vor fi si la indemana clientilor, atragandu-le atentia.

Mutarea produselor

Unul dintre factorii decisivi care pot influența fluxul de lucru în spațiile comerciale de orice tip (magazine, farmacii, magazine alimentare) îl constituie posibilitatea de a muta produsele rapid si facil. Unele produse se vând mai repede decât altele. Acesta este motivul pentru care alegerea unor rafturi cu design optimizat este importantă, deoarece permite înlocuirea mai rapidă a produselor

Discuta acum
Va putem ajuta
Buna ziua!
Sunt specialist in rafturi metalice si amenajari magazine. Va pot ajuta cu ceva?