PROIECTAM,LIVRAM SI MONTAM

Cosuri si carucioare

magazin

consult – SC SMART DEALS SERVICES SRL carucioare magazin

Consultanta

blueprint – SC SMART DEALS SERVICES SRL carucioare magazin

Proiectare

delivery – SC SMART DEALS SERVICES SRL carucioare magazin

Livrare

server – SC SMART DEALS SERVICES SRL carucioare magazin

Montaj

security – SC SMART DEALS SERVICES SRL carucioare magazin

Inspectie

cosuri si carucioare

Daca aveti un magazin in care clientii trebuie sa transporte mai multe articole, atunci aveti nevoie de cosuri si carucioare. Cu ajutorul acestora, asigurați clientilor o experiența convenabilă și ușoară si in felul acesta cresteti vanzarile

Cosurile de cumparaturi sunt realizate din material plastic din diferite culori, in functie de preferintele dumneavoastra. Totodata, pentru personalizare, acestea au o zonă plata, astfel încât să poată fi adaugat un logo de sau un slogan. Se aseaza perfect unul în celălalt pentru a economisi spatiu.

Carucioarele pentru magazin sunt o solutie foarte buna pentru magazinele mari, deoarece, s-a observat in urma studiilor, ca atunci cand un client umple un cos de cumparaturi, acesta renunta sa mai achizitioneze alte produse si se indreapta catre casiere.

Cărucioarele noastre sunt foarte rezistente și suporta incarcari mai grele.

Coșurile de cumpărături și cărucioarele sunt frecvent utilizate în magazinele de băcănie, magazinele de lux, magazinele universitare și alți comercianți cu amănuntul. Încurajați clienții să cumpere mai mult cu coșuri de cumpărături și cărucioare.

Aveti nevoie de cosuri si carucioare pentru magazin?

Sunati la 0728 824 304 sau completati campurile din formularul de contact de mai jos si in cel mai scurt timp posibil un specialist va lua legatura cu dumneavoastra

Discuta acum
Va putem ajuta
Buna ziua!
Sunt specialist in rafturi metalice si amenajari magazine. Va pot ajuta cu ceva?