PROIECTAM,LIVRAM SI MONTAM

Recipienti

Vrac

consult – SC SMART DEALS SERVICES SRL Recipienti vrac

Consultanta

blueprint – SC SMART DEALS SERVICES SRL Recipienti vrac

Proiectare

delivery – SC SMART DEALS SERVICES SRL Recipienti vrac

Livrare

server – SC SMART DEALS SERVICES SRL Recipienti vrac

Montaj

security – SC SMART DEALS SERVICES SRL Recipienti vrac

Inspectie

recipienti vrac

Un nou sistem de expunere şi comercializare a produselor alimentare vrac !

Vânzarea de produse alimentare vrac este unul dintre fenomenele cu cea mai rapidă creştere în retail-ul alimentar de astăzi, arătând o creştere de la an la an de mai mult de 10%. Consumatorii apreciază faptul că pot cumpăra cantitatea dorită – nici mai mult nici mai puţin. Şi pentru comercianţii cu amănuntul este o oportunitate interesantă pentru a genera marje suplimentare, crescând în acelaşi timp loialitatea cumpărătorului.

Comercializarea de produse alimentare vrac se bazează pe mai puţine resurse naturale decât bunurile ambalate. Acest lucru se realizează pe tot parcursul lanţului logistic, cea mai mare parte a produselor vrac fiind transportate mai eficient decât bunurile pre-ambalate, reducând astfel emisiile de CO2. Pentru articole vrac, de asemenea, se foloseşte mai puţin material de ambalare, ajutând la reducerea deşeurilor din ambalaje, atât de la comercianţii cu amănuntul şi în casele noastre.

Vracul este de asemenea o modalitate foarte atractivă de a afişa produse. Consumatorii văd şi sunt capabili să evalueze calitatea a ceea ce cumpără.

Studiile arată că unul din punctele esenţiale pentru cumpărătorii de produse alimentare vrac este igiena. Sistemul SmartBins™ poate fi uşor demontat pentru curăţarea ocazională sau periodică, în timp ce alte soluţii acrilice sau lipite de pe piaţă sunt mai puţin durabile şi greu de curăţat.

Recipienti vrac

Gama Gravity Bin

Recipienti vrac cu sistem “circuit închis” unde produsul cade în pungă acţionând un mâner. Consumatorii nu sunt niciodată în contact cu produsul expus.

Gama Scoop Bins

Recipienti vrac cu un sistem bazat pe o caracteristică gravitaţională care asigura principiul FIFO (First-in / First-out) de rotaţie a produselor stocate.

Ambele game de recipienti vrac au mai multe opţiuni de semnalizare pentru a furniza informaţii necesare consumatorului şi, de asemenea sisteme care să permită semnalizarea promoţiilor.

Aveti nevoie de recipienti vrac?

Sunati la 0728 824 304 sau completati campurile din formularul de contact de mai jos si in cel mai scurt timp posibil un specialist va lua legatura cu dumneavoastra

Avantajele sistemului de recipienti vrac

Cresterea vanzarilor in medie cu 30%

Atatea oportunitati de afaceri in magazin, cat numarul de oferte cu produse vrac intr-o locatie

Cresterea marjelor brute

Consumatorii prefera sa poata sa decida ei insisi cat sa cumpere si ce sa cumpere

Clientul devine fidel magazinului prin faptul ca poate vedea produsul si il poate cantari

Cel mai bun mod de a dezvolta impulsul de a cumpara

Vizibilitate perfecta a produselor

Principiul FiFo (First in First out) garantat

Discuta acum
Va putem ajuta
Buna ziua!
Sunt specialist in rafturi metalice si amenajari magazine. Va pot ajuta cu ceva?