PROIECTAM,LIVRAM SI MONTAM

Rafturi

Farmacie

consult – SC SMART DEALS SERVICES SRL Rafturi farmacie

Consultanta

blueprint – SC SMART DEALS SERVICES SRL Rafturi farmacie

Proiectare

delivery – SC SMART DEALS SERVICES SRL Rafturi farmacie

Livrare

server – SC SMART DEALS SERVICES SRL Rafturi farmacie

Montaj

security – SC SMART DEALS SERVICES SRL Rafturi farmacie

Inspectie

rafturi farmacie

Am invatat, in cei 25 de ani de experienta, ce inseamna proiectarea si amenajarea unei farmacii moderne.

Proiectam, livram si montam rafturi amenajare farmacie cu design inovativ, in tendintele actuale, farmacii care exrima identitatea de brand dorita, dar avem in vedere si ergonomia si functionalitatea spatiului, si, nu in ultimul rand, calitatea mobilierului, care va contribui la usurarea muncii farmacistului insusi. Rafturi Smart va pune la dispozitie o echipa bine organizata de arhitecti, proiectanti si consilieri care va vor ajuta in amenajarea farmaciei dorite. Analizam toate cerintele si nevoile dumneavoastra si propunem solutii creative ce va vor transpune in realitate viziunea.

Modul de prezentare a produselor este foarte important în orice magazin, dar contează în mod special în cazul farmaciilor și magazinelor de cosmetice. Din fericire însă, o expunere favorabilă se poate obține foarte simplu cu ajutorul mobilierului potrivit.

Acest sistem de rafturi metalice se potriveste la fel de bine si in cazul magazinelor de plante si produse naturiste de tip plafar.

Aveti nevoie de rafturi amenajare farmacie?

Sunati la 0728 824 304 sau completati campurile din formularul de contact de mai jos si in cel mai scurt timp posibil un specialist va lua legatura cu dumneavoastra

Factori care cresc vanzarile produselor dumneavoastra

Utilizarea spațiului

Operatiunile din unitatea dumneavoastra se desfasoare in functie de modul de amplasare a rafturilor. Acesta este motivul pentru care acest aspect este unul de maxima importanta, deoarece poate asigura o întrerupere minimă și poate oferi un potențial maxim de afișare a produselor.

Vizibilitate

Posibilitatea de a vedea și de a lua diferite tipuri de produse este o necesitate în toate magazinele sau punctele de vanzare, motiv pentru care vizibilitatea este de asemenea un factor important, atunci când alegeți rafturile potrivite pentru spațiul dvs. Cu cât expunerea este mai mare, cu atat vanzarile sunt mai bune

Accesibilitate

Accesul ușor la inventarul produselor dumneavoastra este esențial, deoarece poate determina eficiența intregului proces de vanzare în sine, astfel încât asigurarea unui sistem de depozitare neînghesuit și bine organizat este esențială. Nu numai că va fi mai bine pentru angajatii dumneavoastra dar vor fi si la indemana clientilor, atragandu-le atentia.

Mutarea produselor

Unul dintre factorii decisivi care pot influența fluxul de lucru în spațiile comerciale de orice tip (magazine, farmacii, magazine alimentare) îl constituie posibilitatea de a muta produsele rapid si facil. Unele produse se vând mai repede decât altele. Acesta este motivul pentru care alegerea unor rafturi cu design optimizat este importantă, deoarece permite înlocuirea mai rapidă a produselor

Discuta acum
Va putem ajuta
Buna ziua!
Sunt specialist in rafturi metalice si amenajari magazine. Va pot ajuta cu ceva?