PROIECTAM,LIVRAM SI MONTAM

Rafturi

arhivare fixe

consult – SC SMART DEALS SERVICES SRL Rafturi arhivare

Consultanta

blueprint – SC SMART DEALS SERVICES SRL Rafturi arhivare

Proiectare

delivery – SC SMART DEALS SERVICES SRL Rafturi arhivare

Livrare

server – SC SMART DEALS SERVICES SRL Rafturi arhivare

Montaj

security – SC SMART DEALS SERVICES SRL Rafturi arhivare

Inspectie

Rafturi arhiva fixe

Rafturile arhivare sunt destinate in special depozitarii de documente si au in general dimensiuni si capacitati specifice. Modularitatea lor asigura un montaj usor si posibilitatea ajustarii nivelurilor in functie de necesitati.

Pe langa livrare si montaj pe care il asiguram fiecarui partener in parte, oferim solutii de proiectare spatii depozitare arhiva, cu ajutorul unor programe dedicare prin care obtinem o crestere de suprafata de stocare de pana la 80% pentru depozitul tau cu rafturi arhiva.

Acest lucru ne permite sa oferim solutii avansata de arhivare si rafturi de arhiva potrivite pentru numeroase tipuri de spatii de depozit.

De ce sa apelezi la noi pentru solutii de arhivare?

Pentru ca oferim consultanta gratuita partenerilor nostri si pentru ca timpul tau este cel mai important. Cu solutia de depozitare personalizata prin rafturi arhivare castigi timp pretios. Mai mult decat atat, te vei bucura de o organizare coerenta a spatiului de arhivare, ceea ce iti va aduce o siguranta crescuta pentru clienti. De asemenea, angajatii vor gasi mult mai usor documentele, cutiile sau celelalte elemente depozitate. Productivitatea generala va creste si vei avea numai de castigat.

Avand peste 25 de ani experienta in solutii de arhivare personalizate, am contibuit la atingerea obiectivelor generale pentru toti partenerii nostri: librarii, farmacii, birouri, scoli sau companii din industria IT. Sistemele modulare de rafturi arhiva oferite de noi sunt construite din materiale rezistente si iar politele sunt reglabile pe inaltime. In acest fel, acoperim eficient suprafata de depozitare, atat pe lungime cat si pe inaltime.

Aveti nevoie de rafturi pentru documente?

Sunati la 0728 824 304 sau completati campurile din formularul de contact de mai jos si in cel mai scurt timp posibil un specialist va lua legatura cu dumneavoastra

Avantajele sistemului de rafturi arhivare

Oferă capacitate maximă de stocare a documentelor în spaţiu minim.

Design-ul este atractiv şi funcţional, fără a pierde capacitatea şi robusteţea

Ideal pentru birouri, institutii, biblioteci şi şcoli.

Echipat cu accesorii interschimbabile si usor de asamblat

Gama larga de dimensiuni pentru toate tipurile de cerere

Pretabil pentru birouri, biblioteci, scoli, etc

Rafturi

arhiva fixe

Rafturi

arhiva mobile

Discuta acum
Va putem ajuta
Buna ziua!
Sunt specialist in rafturi metalice si amenajari magazine. Va pot ajuta cu ceva?