PROIECTAM,LIVRAM SI MONTAM

Rafturi metalice

Cantilever

Rafturi metalice Cantilever

Sistemul de rafturi metalice Cantilever este utilizat pentru depozitarea produselor lungi sau cu lungime variabila, cum ar fi tevi din metal sau plastic, placi de lemn, traverse metalice etc. Produsele sunt depozitate in pozitie orizontala pe traverse.

Rafturile metalice cantilever sunt alegerea pe care o poti face chiar daca stochezi produse simple sau produse cu o lungime neconventionala sau produse cu o greutate considerabila si confera utilizatorului optimizarea spatiului de depozitare.

Sistemul de rafturi Cantilever este cel mai des intalnit in depozitarea barelor, tevilor si tuburilor din diferite materiale dar si a mobilei, acest sistem permitand stocarea placilor, lazilor si chiar a foilor de metal si a altor produse industriale, dar, in functie de dimensiune, pe rafturile metalice cantilever se pot stoca autoturisme si ambarcatiuni, in deplina siguranta.

Aveti nevoie de rafturi metalice Cantilever?

Sunati la 0728 824 304 sau completati campurile de mai jos si in cel mai scurt timp posibil un specialist va lua legatura cu dumneavoastra

Discuta acum
Va putem ajuta
Buna ziua!
Sunt specialist in rafturi metalice si amenajari magazine. Va pot ajuta cu ceva?