Despre Noi

Toate activitatile de productie le efectuam, de la proiectare la montaj, cu echipa noastra de experti formata din 160 de angajati in fabrica noastra care are o suprafata de 24.000 m². Proprietatile imobiliare, masinile, utilajele si echipamentele sunt detinute de compania noastra. Fiind un afiliat al asociatiei producatorilor de rafturi, compania noastra continua sa creasca puternic bazata pe productie în conformitate cu standardele internationale si a investitiilor tehnologice. In prezent, exporturile in Europa, Africa si Orientul Mijlociu reprezinta 40% din capacitatea de productie. In plus fata de birourile noastre de vanzare din Germania, Iraq, Bulgaria si Azerbaijan incepand cu anul 2013 am deschis o sucursala si in Romania.

Misiunea noastra este sa producem proiecte economice si sa oferim servicii, care faciliteaza operatiunile clientilor nostri, fara a priva calitatea standardelor mondiale.

Viziunea noastra este de a avea o pozitie importanta pe plan mondial referitoare la acest sector fara a priva satisfactia clientilor si calitatea produselor.

Una dintre facilitatile companiei noastre este de a oferi gratuit proiecte tuturor clientilor nostri.

Departamenul de proiectare este alcatuit din personal expert in sisteme de depozitare. Departamentul nostru de proiectare face un studiu de fezabilitate in locul unde vor fi amplasate rafturile. Caracteristicile produselor, productia, instalarea, capacitatea de incarcare, utilizarea maxima sunt evaluate. Pentru a oferi alegerea corecta si a maximiza spatiul de depozitare, punem pret pe nevoile clientului si tinem cont de investitiile sale.

“Noi lucrăm pentru succesul dumneavoastrăoferim soluţii simple, eficiente şi accesibile pentru problemele dumneavoastra”

Top

Aveti Intrebari ? Sunati-ne la 0728 824 304

Sau contactati-ne prin e-mail la info@rafturismart.com